Πολιτική Επιστροφών

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της παραλαβής τους και να ζητήσετε είτε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα είτε την επιστροφή χρημάτων. Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας δεν υφίσταται δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που ζητάτε αλλαγή του προϊόντος και το προς αλλαγή προϊόν είναι μικρότερης αξίας από αυτό της αρχικής παραγγελίας, δεν επιστρέφεται η χρηματική διαφορά, αλλά πιστώνεται στο όνομά σας για μελλοντικές αγορές .

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Η επιστροφή και η αντικατάσταση είναι χωρίς χρέωση προς τον πελάτη  για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για την ολοκλήρωση των αλλαγών είναι η εξής:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στην διεύθυνση info@patseas.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας σας, αιτιολογώντας προαιρετικά τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος κι αν επιθυμείτε αντικατάσταση.

Εντός 2 εργάσιμων ημερών θα λάβετε απάντηση μέσω email με τις οδηγίες επιστροφής μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Με την παραλαβή της επιστροφής σας από την εταιρία θα ακολουθήσει έλεγχος από το εξειδικευμένο μας προσωπικό  όσον αφορά την κατάσταση του επιστρεφόμενου είδους. Στην συνέχεια, εφόσον η κατάσταση του είδους, η συσκευασία και τα συνοδευτικά, καθώς  και τα έγγραφα αποστολής τηρούνε όλες τις προϋποθέσεις που αναγράφονται παρακάτω (ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ)* τότε θα ενημερωθείτε μέσω email για την αποδοχή της επιστροφής σας.

ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα προϊόντα προς επιστροφή πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από την ΠΑΤΣΕΑΣ ΑΕ και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς σημάδια χρήσης ή οποιαδήποτε φθορά. Το ειδικό καρτελάκι της εταιρείας ΠΑΤΣΕΑΣ Α.Ε. καθώς και οι ετικέτες του προϊόντος δεν πρέπει να έχουν αφαιρεθεί ή αλλοιωθεί. Η συσκευασία θα πρέπει να είναι η ίδια η οποία συνόδευε το κάθε αντικείμενο, μαζί με οποιοδήποτε άλλο συνοδευτικό του προϊόντος, σε άριστη κατάσταση και με όλα τα έγγραφα της αποστολής όπως την απόδειξη λιανικής και το δελτίο αποστολής.

Οι επιστροφές όπου δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες δεν θα γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Επίσης δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές σε εποχιακά είδη (Γούρια,  Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά είδη, κλπ. ), σε προϊόντα τα όποια έχουν προσαρμοσθεί ή επεξεργαστεί κατά παραγγελία του πελάτη και είδη όπου εμφανίζονται σημάδια χρήσης.

Σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΤΣΕΑΣ Α.Ε. δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχον βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην εταιρία μας

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται στο αρχικό μέσο πληρωμής, εκτός κι αν κατά την αγορά επιλέξατε ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Η επιστροφή χρημάτων σε αυτήν την περίπτωση θα πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη.

Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει μέσω email στο info@patseas.gr για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου όπως αυτό αναγράφεται στο βιβλιάριο. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.